У минулому я ставилася скептично до того, навіщо взагалі капюшони на верхньому одязі. Він тільки створював дискомфорт, псував лінії плечей, і взагалі — є ж парасолька чи шапка. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це виглядає більш жіночно.
Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, забувши парасольку вдома, з шапкою, що швидко промокла. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Згадуючи той вечір я з захопленням дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.
Щойно випала нагода я вирушила на пошуки тієї самої моделі з капюшоном. Довго обирала серед різноманіття, поки не зупинилася на моделі, що підходила за всіма параметрами — ідеальну на всі випадки життя. Якби раніше усвідомлювала переваги таких моделей, то не морочилася б із парасолькою. Між іншим, на сайті
https://moetisto.kr.ua/ я знайшла чимало варіантів, гідних уваги, які варті того, щоб їх приміряти.
Сьогодні моя куртка з капюшоном — незамінний друг у будь-яку погоду. Він стає в нагоді при вітряній погоді і навіть від палючого проміння. І я радію щодня, маючи такий затишний захист від негоди.